طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی بدون کپک به روش سنتی با ماندگاری زیاد
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 60
نویسنده : melina

طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی و سنتی غلیظ در منزل

 

مواد لازم رب گوجه فرنگی

  • نمک ۴۰ گرم
  • آب ۲ کیلوگرم
  • روغن مایع ۱۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی ۱۰ کیلوگرم

 

طرز تهیه رب گوجه فرنگی

 


برای تهیه رب گوجه فرنگی خانگی ابتدا گوجه فرنگی ها را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان برود سپس از وسط تمامی گوجه فرنگی ها را با چاقو نصف می کنیم و در قابلمه ای بزرگ قرار می دهیم.

زمانیکه تمامی گوجه فرنگی ها نصف شدن قابلمه را روی حرارت می گذاریم و صبر می کنیم تا آب خود گوجه فرنگی ها در بیاید و به جوش بیاید.اینطوری پوست گوجه فرنگی ها خیلی راحت جدا می شود.البته همچنان اجازه می دهیم

تا گوجه فرنگی ها بجوشند تا کمی نرم شوند. پس از آنکه گوجه فرنگی ها نرم شدن، توری سیمی که سوراخ های آن بسیار ریز است را داخل قابلمه یا ظرف بزرگی قرار می دهیم و زیر قابلمه را خاموش می کنیم

و گوجه فرنگی ها را کم کم یا یکدفعه (اگر توری سیمی بزرگ باشد) داخل توری می ریزیم و گوجه فرنگی ها را روی توری فشار می دهیم تا پوست آن و دانه های داخل گوجه ها راحت جدا شوند و آب گوجه فرنگی داخل قابلمه یا ظرفی که توری را در آن گذاشته ایم بریزد.

دقت کنید دانه های گوجه فرنگی از صافی توری رد نشود چون باعث کپک زودهنگام می شود. زمانیکه همه گوجه فرنگی ها آبشان از توری رد شد قابلمه را روی حرارت می گذاریم و صبر می کنیم تا آب گوجه فرنگی ها به جوش بیاید.

پس از اینکه آب گوجه فرنگی ها کمی غلیظ شد و شروع به قل زدن کرد نمک را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.برای اینکه متوجه شویم به غلظت کافی برای رب گوجه فرنگی رسیده است یا نه بهترین و راحترین کار این است که با قاشق روی رب خطی بکشیم.

اگر طول کشید تا شکاف ایجاد شده پر شود یعنی به غلظت رب گوجه فرنگی رسیده است و باید کاملا مراقب رب گوجه فرنگی بود و اگر سریع شکاف پر شد باید هنوز صبر کرد و زمان داد تا غلیظ شود.اگر رب را در حالی که شل است بر داریم باعث می شود

که زود کپک بزند پس صبر کنید تا قوام یابد. باید مرتبا رب گوجه فرنگی را هم بزنیم تا ته نگیرد چون طعم بدی به ما می دهد و امکان دارد ته آن سیاه شود.در پایان روغن را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و اگر تمایل داشتید می توانید روغن بیشتر نیز به آن اضافه کنید.

زیر قابلمه را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا رب گوجه فرنگی آماده شده خنک شود و به دمای محیط برسد.سپس در ظرف مورد نظر می ریزیم و درب آن را محکم می بندیم و در یخچال نگهداری می کنیم و برای انواع غذاها از این رب گوجه فرنگی سالم و خانگی استفاده می کنیم.نوش جان






مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: